Om företaget.

KANTAK AB - Ditt kompletta takföretag!

Vi har kunskapen och kompetensen att ta hand om era tak när det gäller takrenoveringar, nyproduktioner och reparationer och samarbetar med marknadens bästa leverantörer när det gäller produkter som tätskikt, isoleringar, takbrunnar, infästningsdon, plåtarbeten m.m. Vi erbjuder dig som beställare produkter med mycket hög kvalitet och tillsammans med välutbildade och erfarna montörer skapar vi tak som ger trygghet och skydd mot läckageproblem i många år.

Kvalitet kostar lite mer, men på sikt ger det ekonomiska lösningar med lång livslängd. Systemsäkerhet, egenkontroll, utförs på alla objekt. Allt för att säkerställa våra kunders krav och förväntningar. Vi arbetar enbart med produkter som är typgodkända.

Kontakta oss gärna för besök på något lämpligt referensobjekt.

Förutom att offerera och lägga era tak kan vi erbjuda följande: Besiktning av era tak, inklusive fotodokumentation som visar nuvarande kondition. Ett protokoll med utlåtande fylls i och översänds till dig för att du som kund ska erhålla ett underlag på kommande åtgärder och livslängd. Vi tecknar även underhållsavtal där vi städar ränndalar, rengör takbrunnar, silar och utför mindre reparationer. Allt enligt avtal med er. Vi utför även besiktningar på befintliga brandventilatorer m.m.
Vi arbetar på följande områden: Gävleborgs och Västernorrland län.


Ägare till KANTAK AB är Peter Johansson som har över 25 års erfarenhet av tak.